Logo

Hirsenøddebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl kogt hirse
2 dl hasselnødder ( malet i kaffemølle eller fint hakket. Kan puttes i pose og bankes i fine stykker med kødhammer)
1 løg.
Rør det hele sammen.
Hvis farsen virker tør, tilsæt lidt vand eller soyamælk.
Smages til med salt og basilikum. (Basilikum er et must..må endelig ikke udelades).
Vend bøfferne i hvedemel - så hænger de ikke fast på panden.
Steges gyldne i olivenolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her