Logo

Hindbærmarmelade med et strejf af chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hindbær
300 g sukker
saften af 1 citron
¼ tsk peperoncino-chili eller anden tørret stærk chili
 
Rens hindbærrene.
Læg hindbær, sukker og citronsaft lagvis i en gryde og lad det trække 2
timer.
Tilsæt chili og bring bærrene langsomt i kog.
Småkog marmeladen uden låg i ca. 15 minutter og skum af.
Hæld marmeladen på skoldede glas, skyllet med Atamon eller spiritus, og
luk til med det samme.
Opbevares mørkt og køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her