Logo

Herregryde med strudsehals

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudsehals
50 g smør
3 gulerødder
3 løg
laurbærblade
piskefløde
kulør

Brun halsstykkerne i en gryde og krydr med salt, peber og timian.
Hæld vand ved så kødet er dækket og læg et par laurbærblade i.
Skær gulerødder og løg i tern og kom dem i gryden.
Lad retten småsnurre i 1 ½-2 timer.
Skyen koges ind og tilsættes piskefløde og kulør, smages til.
Serveres med kartofler og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her