2 steaks af hereford a 175 g
olie til stegning
350 g broccoli buketter
1 tomat i tern
salt og peber
75 g blødt smør
½ bdt persille finthakket
½ tsk citronpeber
2 fed hvidløg knust
rasp
2 bagekartofler
1 tsk timian
Smørret røres sammen med den finthakkede persille, citronpeber og hvidløg.
Smages til med salt og peber. Kan evt. rulles sammen i bagepapir og udskæres i skiver, når det har stået i køleskabet en halv times tid. Kartoflerne skrubbes godt og skæres i både.
Vendes i lidt olie som er rørt sammen med timian.
Steges gyldenbrune i ovn eller pande (hurtigst) til de er møre.
Broccoli koges møre i letsaltet vand.
Tages op og dryppes af.
Kort inden de serveres vendes de sammen med tomattern på varm pande i lidt smør.
Bøfferne brunes af på begge sider på varm pande i olie.
Steges ca. 3-4 minutter på hver side.
Bør trække lidt inden servering.
Bøfferne anrettes med smør, broccoli og kartofler.