500 g svinemørbrad
1 aubergine
1 squash
1 bdt forårsløg eller 1 porre
5 blade savoykål
4 fed hvidløg
2 spsk koncentreret tomatpasta
4 spsk oliemargarine
salt
peber
Mørbraden afpudses for sener og fedt.
Steges på panden i 2 spsk oliemargarine i ca. 20 minutter.
Lad mørbraden hvile i 10 minutter inden den skæres ud i tynde skiver.
Grøntsagerne renses.
Aubergine og squash halveres og skæres på tværs.
Forårsløgene skæres i skiver.
Savoykåleblade nde lægges oven på hinanden og skæres i tynde strimler.
Varm oliemargarine op i en tykbundet pandet.
Når margarine er bruset af hældes grønsagerne på panden.
Hvidløgene presses udover grønsager og tomatkoncentrat tilsættes og blandes godt med grønsagerne.
Svitses i ca. 5-10 minutter.
Drys lidt salt over lige inden grønsagerne tages af panden.
Grøntsagerne fordeles på et aflangt fad.
Mørbraden lægges oven på grønsagerne.
Serveres med hjemmelavede kartoffelbåde og groft brød.
Mørbraden kan erstattes med skinkemignon eller skinkeculotte.