Logo

Helstegt svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinemørbrad
1 aubergine
1 squash
1 bdt forårsløg eller 1 porre
5 blade savoykål
4 fed hvidløg
2 spsk koncentreret tomatpasta
4 spsk oliemargarine
salt
peber

Mørbraden afpudses for sener og fedt.
Steges på panden i 2 spsk oliemargarine i ca. 20 minutter.
Lad mørbraden hvile i 10 minutter inden den skæres ud i tynde skiver.
Grøntsagerne renses.
Aubergine og squash halveres og skæres på tværs.
Forårsløgene skæres i skiver.
Savoykåleblade nde lægges oven på hinanden og skæres i tynde strimler.
Varm oliemargarine op i en tykbundet pandet.
Når margarine er bruset af hældes grønsagerne på panden.
Hvidløgene presses udover grønsager og tomatkoncentrat tilsættes og blandes godt med grønsagerne.
Svitses i ca. 5-10 minutter.
Drys lidt salt over lige inden grønsagerne tages af panden.
Grøntsagerne fordeles på et aflangt fad.
Mørbraden lægges oven på grønsagerne.
Serveres med hjemmelavede kartoffelbåde og groft brød.
Mørbraden kan erstattes med skinkemignon eller skinkeculotte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her