1 kg helleflynder,
4 dl vand,
½ dl vineddike
salt og hvid peber,
50 g smør,
100 g løg i tern,
2 dl hvidvin,
50 g fintrevet hvedebrød,
1 spsk revet frisk ingefær,
2 spsk finthakket. persille.
Vand, vineddike, salt og peber kommes i en gryde. Opvarmes til kogepunktet.
Fisken kommes i gryden og dampes ved svag varme i ca. 15 min. Fisken tages op og afsvales på en rist. Ben og skind fjernes.
Smør smeltes på en pande.
Løgene sauteres let. 1 dl fiskefond og 2 dl hvidvin kommes i. Hvedebrød fordeles i blandingen, koges igennem under omrøring og smages til.
Fisken fordeles i en tykbundet pande. Ingefær drysses over fisken. Saucen hældes derefter over fisken. Retten opvarmes forsigtigt ved svag varme. Persille drysses over retten lige før serveringen.