Logo

Hellefiske burger med estragon mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket hellefisk
10 g løg, finthakket
2 tsk citronskal
2 spsk cremefraiche 18%
2,5 dl rasp
4 burgerboller med sesam
8 salatblade efter eget valg, groft snittet.
12 tynde tomatskiver
12 skiveragurk
1 lille løg, skåret i tynde skiver

mayonnaise:
1 æggeblomme
1 spsk estragon vinaigre
½ tsk dijon sennep
2,5 dl olivenolie
Salt
Peber, friskkværnet
3 spsk friskhakket estragon

Læg den hakkede fisk i en skål, tilsæt løg, citronskal, cremefraiche og rasp, ælt med hænderne til dejen er godt blandet, del farsen i 4 lige store bøffer og form dem godt.

Smelt smør i en tykbundet stegepande og steg bøfferne i 7 minutter eller til de er gyldne og gennemstegte. Kom tomatskiver, agurkeskiver og løgringe på under-
bollen med lidt salat på toppen, herefter "fiskebøffen", slut af med en god klat estragon mayonnaise og placer overbollen. Samme procedure for de andre burgere.

Estragon mayonnaise:
Kom æggeblomme, halvdelen af vinaigren og sennep i en lille skål, pisk det sammen i 1 minut, kom olien i lidt ad gangen, pisk hele tiden til blandingen bliver tykkere, hæld resten af olien i, i en tynd stråle, og fortsæt med at piske til al olien er optaget, rør resten af vinaigren, salt og peber i, sammen med de hakkede estragon blade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her