Logo

Havregrynstegte sild med dijonsennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 couverter = ca. 8 hele fileter)
 
Del evt. fileterne.
Krydr med salt og peber og smør et lag dijonsennep på.
Fold silden sammen, så sennep'en ligger indeni og skindet vender udad.
Vend i fine havregryn tilsat lidt rugmel.
Steges på varm pande, til file­terne er sprøde.
Lidt sigtet grundlage hældes over efter stegningen og retten serveres med kar­tofler og koldt smør eller smørsauce og friskklippet dild.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her