Logo

Hasselnøddekage Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g malede hasselnødder
3 æg
180 g sukker

Fyld:
2 dl pisklefløde
50 g hakket chokolade

Æg og sukker piskes. Nødder vendes i. Hældes i springform.

Bages ved 175°C i 40 min.

Afkøl kagen og tilbered imens fyldet.
Pisk fløden og fordel det over kagen, drys chokolade over.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her