Logo

Harly´s karry havkat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


4 - 5 stk tynde havkatkoteletter
1- 2 stk grofthakkede løg
1 tsk karry (stærk)
1 ½ - 2 dl fløde
1 dl mælk
stegemargarine
hvedemel
salt og peber

Skyl og tør havkatkoteletterne og vend dem herefter i hvedemel blandet med salt og peber. Gennemsteg koteletterne på en pande (sørg for at de er helt møre, da de ellers ikke er gennemstegt og derfor kan komme til at smage meget af fisk). Tag fisken op på en tallerken og svits herefter løgene på panden til de er bløde og lidt brune. Herefter tilsættes karryen. Hæld fløde og mælk i til saucen og lad det nu blive godt blandet. Havkatkoteletterne lægges nu tilbage på panden i saucen. Lad det hele simre i ca. 5 - 10 min. i gryden/på panden.
Tilbehør: kogte kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her