Logo

Hareryg i svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hareryg
skovsvampe
piskefløde
salt, peber
kandis

Hareryggen skæres fri og vendes i sort kværnet peber og knust kandis. Kom smør, gerne klaret smør, på panden og brun hareryggen. Hæld en masse skovsvampe ned til haren - det kan være kantareller, sort trompetsvamp, violet ametysthat, pærestøvbold, pigsvampe og løgbruskhatte (spis dem aldrig rå ! ), tilsæt piskefløde og lidt citronsaft. Salt og peber.
Tag haren op og skær den i skiver. Når svampesaucen har tyknet og er klar, serverer du saucen med den skivede hareryg ovenpå.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her