Logo

Han-kvaner som asier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltning af ca. 1 kg Han-kvan

Saltlage:
1 liter vand
100 g salt
2 dl eddike

Syltelage:
4 dl eddike
1 dl vand
350 g melis
3 hele nelliker
1 tsk Atamon

Kvaner renses og skæres efter den ønskede størrelse og hældes over med saltlage og sættes på køl i 1 døgn. Syltelagen bringes i kog mens kvanerne dryppes af, kommes i når lagen koger, kvanerne tages op når det atter koger, kvanerne lægges i Atamonskyllet krukker, lagen koger herefter videre 5-10 minutter. Atamon tilsættes lige før lagen hældes over kvanerne og lukkes tæt. Atamon må ikke koges. Man kan tilsætte ingefær i stedet for nelliker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her