Logo

Hakkebøf med pasta og Danablu-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
½ tsk salt
friskkværnet peber
smør til stegning
150 g Danablu
2 dl fløde 13%

Bland farsen med salt og peber, form den til 4 bøffer, der hakkes let med kniven og steges i brunet smør 1-2 minutter på hver side.
Holdes varme.
Skær osten i mindre terninger, kom den i en gryde med fløden og varm under omrøring til osten smelter.
Smag til.
Læg bøfferne på tallekner, hæld saucen over og server med nykogt pasta og råkostsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her