1 kylling
Grønsagsrester
Champignon
1 æggeblomme
1 dl vindruekerneolie
1 dl cremefraiche 38 %
Dijonsennep, salt, peber, citron
½ tsk eddike
Lår, bryst (1) og vinger skæres fra kyllingeskroget.
Skrog og vinger koges op og skummes af.
Tilsæt grønsager og lad det simre 1 time.
Damp lårene møre i fonden i ca. 40 minutter.
Køl dem af og pluk derefter kødet fra.
Si fonden.
Sauter de snittede champignon ved hård varme, tilsæt fonden og kog den helt ind.
Pisk æggeblommen sej med salt og lidt eddike.
Tilsæt langsomt vindruekerneolie til mayonnaisekonsistens.
Vend cremefraiche i og smag til med Dijonsennep, citron, salt og peber.
Tilsæt champignoner og kylling og lad salaten trække natten over.
(1) Brug brystkødet til en anden ret.