Logo

Hønsekødssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hønse-eller kyllingekød uden skind og ben
100 g rå champignon
100 g kogte aspargessnitter

Dressing:
2 spsk mayonnaise
2 dl cremefraiche
½ tsk salt
½-1 tsk sød fransk sennep
½ tsk citronsaft

Skær det kogte kød i små stykker.
Rens champignon og skær dem i skiver.
Hæld aspargessnitter i en sigte og lad væden løbe af.
Rør mayonnaisen op med crème fraichen og smag dressingen til med citron og krydderrier.
Anret kød, champignon og aspargessnitter og hæld dressingen over.

Server salaten til frokost, natmad el. portionsanretninger på salatblade som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her