Logo

Høne a la Marengo i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 høne
50 g smør eller margarine
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
2 fed hvidløg
6-8 friske tomater eller dåsetomater
125 g champignon
125 g perleløg
persille
       
Del hønen i portionsstykker.
Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtede stegeso.
Læg smørklatter på.
Bland bouillon og hvidvin med de knuste hvidløgsfed og hæld det i gryden.
Lad retten mørne ved 200ºC i ca 1 ½ time.
I de sidste 15 minutter steger perleløgene og de skiveskårne champignon med.
De flåede tomater skal kun lige varmes igennem i gryden.
Skyen kan jævnes med hvedemel, men det er ikke nødvendigt.
Spis løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her