Logo

Gullasch i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g mellemskært oksekød
3 spsk hvedemel
2 tsk salt
2 løg
2 gulerødder
50 g smør
4 dl bouillon
½ tsk peber
½ tsk mild paprika
hvedemel
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger, vend dem i hvedemel tilsat salt, peber og paprika. Læg kødet i stegesoen. Kom grofthakkede løg og gulerødder i skåret ud i tern i. Løg smørklatter på og hæld bouillon ved. Steg gullaschen ved 220ºC i ca. 1 ½ time.

Jævn saucen og farv den med kulør.

Serveres med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (16 stemmer)
Siden er blevet set 7.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her