4 personer:
1 løg (150 g)
500 g gulerødder
1 lime
1 fed hvidløg
1 frisk chili
10 g frisk ingefær
2 tsk olie
1 ¼ l grønsagsbouillon
salt og peber
1 person:
¼ løg (40 g)
125 g gulerødder
¼ lime
¼ fed hvidløg
¼ frisk chili
2 ½ g frisk ingefær
½ tsk olie
4 dl grønsagsbouillon
salt og peber
Sauter finthakket løg, hvidløg, chili (uden frø og hvedemellemvægge) og ingefær i olie.
Tilsæt de skrællede og groft udskårne gulerødder og vend godt rundt.
Hæld bouillon på og lad suppen simre til gulerødderne er helt møre - ca. 15 minutter.
Blend suppen og kog den igennem.
Smag til med frisk limesaft, salt og peber og server med groft brød.
Tips: Pynt evt. med lidt friske korianderblade.
Energi pr. portion: 499 kJ/120 kcal Protein: 18,3% Fedt: 27,2% Kulhydrat: 54,5%