Logo

Gulerodspaté 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg
4 store gulerødder
2 spsk olivenolie
2 dl cremefraiche
3 æg
timian el. 1 bdt frisk persille
3 spsk tamari
havsalt
2 tomater

Grøntsagerne rengøres. Løget snittes i små tern og svitses glasklare i olien. Gulerødderne rives fint, svitses sammen med løget nogle få min. Gryden tages af varmen. Æg og cremefraiche piskes let sammen og røres i grønsagerne. Krydderier røres i blandingen, som smages til med havsalt. Blandingen hældes i et ovnfast fad og tynde skiver af tomater lægges ovenpå og trykkes let ned i pâteen. Pâteen bages ved 180ºC i ca. 45-60 min. Kan serveres med karry stegte ananasringe og ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her