Logo

Gulerodsmarmelade - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krigsmarmelade, vil nogle måske kalde denne marmelade, men den smager godt, specielt hvis der også tilsættes tørrede abrikoser, som giver en syrlig-sød smag.

 

1 ½ kg gulerødder

400 g tørrede abrikoser

1 liter vand

1 citron

1 kg sukker

geléringsmiddel

 

Lad abrikoserne udbløde i vandet l døgns tid og kør dem herefter gennem kødmaskinen eller blend dem.

Riv gulerødderne på den grove side af råko­stjernet.

Kom det hele i en gryde med reven citronskal og -saft.

Rør sukkeret i.

Lad det koge ca. 10 minutter og rør af og til, så det ikke brænder på.

Skum marmeladen og tag den fra varmen.

Rør geléringspulver (se brugsanvisning på emballage) med lidt sukker og rør det i.

Hæld straks efter på rene glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her