Logo

Gulerodsmarmelade -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- et af de mange små "orange" tilbehør til ostene
Mermelada de zanahoria . 1999
 
750 g reven gulerod
750 g sukker
Fintreven skal og saft af 1 citron
Fint reven skal og saft af 1 appelsin
2 dl vand
 
Læg reven gulerod og sukker i lag i en gryde.
Tilsæt skal og saft af citrusfrugter og bland alle ingredienser godt. Dæk med film og lad trække på et køligt sted i 12 timer.
Tilsæt vand og kog marmeladen ved meget svag varme i 2-3 timer.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her