Logo

Gulerodsbånd og basilikumchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g gulerødder
50 g store basilikumblade
71/2 dl olie

Lav lange gulerodsbånd ved hjælp af en kartoffelskræller.
Skyl og tør basilikumbladene.
Olien opvarmes i en gryde, og gulerodsbånd og basilikumblade frituresteges til de er sprøde.
De drypper af på fedtsugende papir og mens de sidste steger, kan de første holdes varme i en 180ºC varm ovn.

De serveres med en dip af sød chilisauce, limesaft og friskhakket koriander

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her