Logo

Grydestegte duer med blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 duer a ca. 250 g
12 blommer
12 skalotteløg
2 dl hvidvin
2 stilke salvie
1 dl vand
50 g smør
salt og peber
evt. Maizena

Del duen i lår og bryststykker. Brun stykkerne i lidt smør i en gryde.
Skær skalotteløg i kvarte, kom dem ved og lad dem stege lidt med.
Kom salvie ved og derefter hvidvinen. Lad hvidvinen koge ind til ca. det halve.
Kom vandet ved, krydr med salt og peber.
Lad brysterne braisere under låg i ca. 7-9 minutter med skindsiden opad og lårene ca. 15 minutter.
Hold brystkødet lunt imens. Det skal trække ca. 10 minutter, inden det skæres fra skroget.
Kog skyen lidt ind. Skær blommerne i både og sauter dem i smør.
Hæld saucen ved, kog igennem og smag til med salt og peber.
Jævn evt. med Maizena eller monter med smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her