Logo

Grydestegt vildsvinekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet vildsvinekølle
Salt
peber
2 - 3 skiver bacon
2 ½ dl vand/fond
2 gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl rødvin
3 dl fløde
salt og peber
50 g ribsgelé

Vildsvinekøllen gnides med salt og peber.
Brunes i en gryde med baconen og vand/fond tilsættes sammen de gulerødder, laurbærbladet, løgene og peberkornene.
Blandingen skal småkoge under låg i ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes 3 dl fløde og smages til med salt og peber.
Ribsgeléen tilsættes inden saucen jævnes.
Kødet skæres i 0,5 cm tykke skiver og pyntes med 180 g bacon i terninger, som ristes sammen med 500 g champignon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her