500 g strudsekød
20 g smør
salt og peber
Sauce:
1,5 dl stegesky
2,5 dl piskefløde
1-2 dl vand
250 g champignon
1 dl rødvin
tilbehør:
0,5-1 kg aspargeskartofler
10 g smør
en håndfuld persille
500 g sukkerærter
tomatsalat:
6 stk tomater
2 stk løg
olie og eddike
salt og peber.
Smelt smørret, brun kødet i ca. 2 min. på hver side.
Krydrer med salt og peber.
Steg videre ved svag varme i ca. 25 min. eller til en centrumtemperatur på ca. 60 C.
Lad stegen hvile i ca. 25 min.
Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille.
Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv mængde.
Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber.