Logo

Grydesteg med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksebov eller oksetyksteg
4 stilke bladselleri
3 gulerødder
3 porrer
¼ kg markchampignoner
3-4 dl lys bouillon
1-2 dl fløde 13%

Gnid kødstykket med salt og peber, og brun det på alle sider i en tykbundet gryde. Tag stegen op.

Svits de fintsnittede grønsager og tag dem op. Læg kødet tilbage i gryden og hæld væden over.
Lad stegen snurre undet låg ca. 1 time. Kom grønsagerne i de sidste 15 min. af kogetiden.
Tag kødet op, og lad det hvile.

Hæld fløden ved, kog op og jævn til sauce. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og anret på et fad med grønsagerne.

Server med kartofler og saucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her