Logo

Gryde-Gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

375 g Kalvekød i terninger
50 g Margarine
1 Løg
½ Tsk Salt
¼ Tsk Peber
½ Spsk Paprika
2 Røde Tomater
3 Spsk Tomatpure
½ l Kogende vand
150 g Spaghetti

Løget Hakkes og brunes i de 50 g Margarine, til det er gyldent. Kalvekødet blandes i og brunes under omrøring. Gryden tages af blusset. Når det ikke syder mere, blandes paprika, salt og peber i og røres igennem. Gryden sættes igen over blusset, ca ½ l vand tilsættes og bringes i kog, Tomaterne skærei i terninger og kommes i gryden sammen med tomatpureen. Koger færdig under sagte blus, i ca 1 time. Spagettien koger med i retten den sidste ½ time.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her