Logo

Gruyère - Hacksteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort løg
½ bdt persille
3- 4 merian- eller oreganokviste
3- 4 timiankviste
1 spsk smør (1)
ca. 175 g gruyère ost
500 g blandet hakkekød
1 æg
1 spsk tomatpuré
1 tsk sennep
salt, sort peber fra møllen
2 spsk smør (2)

1) Skræl løgene og hak dem fint. persillen, merian eller oregano og timian skal ligeledes hakkes fint. svits det hele i smør (1) og stil det til afkøling.
2) I mellemtiden rives 25 g af osten. Resten skæres i 8 terninger.
3) Hakkekødet kommes i en skål, det revne ost, løg med krydderierne, æg, tomatpuré, sennep salt og peber ligeledes. Æltes til en smidig køddej. formes til 8 kugler. På midten af hver kugle trykkes 1 styk ost, der pakkes ind i kødet, og trykkes flade som bøffer.
4) Smørret (2) kommes på en stegepande, bøfferne steges først på mellemste, derefter på lav varme, i ca. 10 minutter. Vendes flere gange under stegningen.

Serveres med grøn salat og friskt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her