Logo

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe koger ikke ind, da der ingen fordampning sker i en trykkoger.
Fyld aldrig trykkogeren mere end ⅔ op.
Er der brug for større portion, kan man senere fylde efter med kogende vand.
Lad først indholdet koge op et par gange under omrøring, førend gryden lukkes.
Suppen er da mindre tilbøjelig til at bruse op.
Varm kraftigt op, og reguler sådan at kontrolstiftens 2 rille kun lige kan skimtes under kogningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her