Logo

Grundregler for kødretter i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1. Kødet brunes først i fedt eller margarine i den åbne trykkoger ved middelvarme.
2. Tilsæt 1-2 kopper vand, suppe eller vin.
3. Saucen jævnes lige før servering.
4. Stegetiderne retter sig efter kødets tykkelse og kvalitet.
5. Kødstykkerne bør ikke veje mere end 5-700 g - det er bedre at stege 2 mindre stykker end et stort, da mørningen bliver mere ensartet.
Dybfrostkød:
Kødstykker, der skal steges, bør i det mindste være halvt optøede, hakket kød helt optøet.
Suppekød sættes frosset over i koldt vand og kogetiden forlænges med 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her