1 pk Maizena grov tærtedej
1 mozzarellaost
2 stegte kyllingebryster
2 æg
1 dl mælkeprodukt
2 persillerødder, groft revet
2 gulerødder, groft revet
2 porrer, fint snittet
2 jordskokker, fint snittet
1 ps optøet dybfrost hel spinat
2 tsk gul thaikarry
salt og peber olivenolie
Lav tærtedej og tryk den i form. fordel skivet mozzarella på dejen.
Damp snittede og hakkede grønsager i olivenolie med svitset thaikarry ca 10 min tilsat ½ dl vand.
Når grønsagerne er næsten møre tilsættes de 2 sammenpiskede æg med 1 dl mælk mens grønsagerne er varme.
Placer skivet kyllingekød på tærtebunden og hæld grønsagerne smagt til med salt og peber over.
Bages i ovn i ca 35 min ved 200°C.
Serveres med fx. tomatsalat
Tips: smager godt, er sundt og man får alle de grønsager der skal til på en dag.