Logo

Grisemørbrad stegt med sesam og spidskommen ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og serveret med bagte grønsager - 4 personer
 
1 stor grisemørbrad (evt. 2 små)
4 små gulerødder
2 rødløg
1 lille knoldselleri
5 kviste timian
Olivenolie
3 fed hvidløg
Sesamfrø til panering
½ spsk hel spidskommen
Salt, peber
 
Puds mørbraden af.
Vask og skræl grønsagerne og del dem i grove stykker.
Vend grønsagerne i god olivenolie med snittet hvidløg og plukket timian. Læg dem derefter i et ovnfast fad og bag dem i en forvarmet ovn ved 150ºC i ca. 2 timer.
Knus spidskommen ganske let.
Rist kommen og sesamfrø i lidt olie, til farven er gylden.
Paner mørbraden i sesam-spidskommenblandingen og steg den ved jævn varme i lidt olie i 15-18 minut­ter.
Del mørbraden i passende stykker og anret dem på grønsagerne. Dekorer med lidt frisk timian og ser­ver med kartofler efter eget valg.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her