Marinade:
½ tsk paprika
1 spsk kinesisk soja
½ tsk timian
groftkværnet peber
1 ½ spsk olie
1 stor svinemørbrad (ca. 400 g)
½ tsk salt
Bacon/parmaskinke
Salat:
750 g nye kartofler
150 g spinat eller salatblade
3 spsk olie
1 spsk vineddike
1 spsk vand
½ tsk peber
1 knsp. cayennepeber
salt
Mørbraden omvikles med parmaskinken og snøres.
Paprika, soja, timian, peber og olie røres sammen og pensles på mørbraden.
Trækker 1-2 timer.
Sættes midt i en kold ovn, der indstilles på grill (250º).
Der grilles 18 minutter på den ene side og 10 -15 minutter på den anden side.
Drysses med salt.
Efter hviletid skæres mørbraden i tynde skiver.
Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne og skær dem i skiver, når de er kolde.
Skyl spinatbladene og riv dem i mindre stykker.
Bland kartofler og spinat.
Pisk resten af ingredienserne sammen til en marinade og hæld den over lige før serveringen.