Logo

Grillstegt svinemørbrad med kartoffelspinatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
½ tsk paprika
1 spsk kinesisk soja
½ tsk timian
groftkværnet peber
1 ½ spsk olie

1 stor svinemørbrad (ca. 400 g)
½ tsk salt
Bacon/parmaskinke

Salat:
750 g nye kartofler
150 g spinat eller salatblade
3 spsk olie
1 spsk vineddike
1 spsk vand
½ tsk peber
1 knsp. cayennepeber
salt

Mørbraden omvikles med parmaskinken og snøres.
Paprika, soja, timian, peber og olie røres sammen og pensles på mørbraden.
Trækker 1-2 timer.
Sættes midt i en kold ovn, der indstilles på grill (250º).
Der grilles 18 minutter på den ene side og 10 -15 minutter på den anden side.
Drysses med salt.
Efter hviletid skæres mørbraden i tynde skiver.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne og skær dem i skiver, når de er kolde.
Skyl spinatbladene og riv dem i mindre stykker.
Bland kartofler og spinat.
Pisk resten af ingredienserne sammen til en marinade og hæld den over lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her