1 svinemørbrad
havsalt
friskkværnet sort peber
saften fra en halv citron
1 pose fine ærter, optøes og drænes for vand
1 bæger kvark 5+/0.1-0.5%
1 meget finthakket løg
havsalt
friskkværnet sort peber
saften fra en halv citron
1 knsp. rørsukker.
1 iceberg salathoved, fintsnittes
1 bundt radiser, renses og skives
1 agurk, halveres, befries for kerner og skæres i halvmåner
lidt klippede dildspidser
400 g kogte, kolde, skivede nye kartofler
1 flûtes
Svinemørbraden brunes på en tør pande med en god belægning - evt. en grillpande. Lægges i et ovnfast fad og citronsaften hældes over og mørbraden krydres med salt og peber.
Sættes i ovnen ved 180ºC 10 min. på hver side. Skæres skråt i skiver inden servering. Kvarken røres med løg, salt, sukker, citronsaft og peber og ærterne vendes i.
Salaten blandes godt og flûten varmes.