Logo

Grillet rensdyrlever i Jerk krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Som hovedret til 3-4 personer eller som hapser til mange
 
1 stk rensdyrlever
 
Jerk krydderier:
1 finthakket løg
2 finthakkede fed hvidløg
1 knivspids muskatnød
½ tsk stødt chili
1 tsk stødt sort peber
1 tsk stødt allehånde
1 tsk stødt timian
Lidt citronsaft
Lidt sukker
2-3 spsk madolie
 
Skyl leveren grundigt.
Fjern hinden på leveren med fingrene, skær derefter leveren i tynde skiver og kom den i en skål.
Rør Jerk ingredienserne sammen i en skål og kom den herefter over leveren.
Bland det hele godt sammen og lad leveren marinere i krydderblandingen i 10 minutter.
Læg leverskiverne på en varm grill og steg dem 2-3 minutter på hver side.
Kom lidt salt over og server dem straks.
Spis gerne leveren sammen med stuvet grønkål, krydret rødkål og ristede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her