Dressing:
1 bæger Salat Yoghurt (250 ml)
½ fed knust hvidløg
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 squash (200 g)
150 g cherrytomater i halve
225 g Feta (helt stykke)
25 sorte oliven
Pensling: Æggeblomme
Tilbehør: Groft brød
Dressing: Smag Salat Yoghurten til med hvidløg, salt og peber.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Rør den op inden serveringen.
Høvl squashen til brede, tynde strimler med en kartoffelskræller.
Fordel squashstrimler og cherrytomater på et fladt fad.
Skær Fetaen igennem på langs og derefter i 1 cm tykke skiver.
Læg osteskiverne på en plade med bagepapir og pensl dem med æggeblomme.
Grill øverst i ovnen i ca. 3 min.
Anret den grillede Feta sammen med oliven på grønsagerne. Server
dressingen i en skål ved siden af.