Logo

Gravad helleflynder med dild og kartofler og creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g helleflynder
25 g salt
50 g sukker
10 korntørrede koriander
¼ tørret rød chili
1 lille bundtdild
200 g jævne kartofler (skrællede)
2 spsk cremefraiche (38 %)
1 tsk grov sennep
Saft af en ½ citron
Salt og peber

Helleflynderen fileres, men skindet tages ikke af. Læg fiskefiletterne på skindet i et fad.

Knus korianderfrø og chili og bland med salt og peber. Drys blandingen over filet-terne i et jævnt lag. Lad henstå i køleskab i 1 døgn.

Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i ½ cm. tykke skiver.

Rør cremefraiche med sennep, citronsaft, salt og peber og vend kartoffelskiverne heri.

Anretning:
Skær fisken i store papirtynde skiver. Snit dilden meget fint og drys den over fiskeskiverne. Læg dem på tallerken eller fad og anret kartoflerne i midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her