Logo

Gratineret ravioli i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frisk ravioli
1 tsk salt
1 tsk tørret oregano
1 ds flåede tomater
evt. peber
2 ½-3 dl Karolines Mornay sauce
50 revet emmentalerost

Kom raviolien i et mikroovnsegnet ovnfast fad.
Drys med salt, oregano og evt. peber.
Hak tomaterne i stykker med en kniv og fordel dem over raviolierne.
Fordel Mornay saucen over samt emmentalerost.
Stil fadet på metalrist midt i ovnen.
Gratiner ved Kombination grill+440Watt mikrobølger i 20 min. efterfulgt af 5 min. hviletid i ovnen.
Kontroller om raviolien er mør ved at stikke en kniv i midten af retten.

Tips: Opvarmning af pasta
Køleskabskold pasta er velegnet til at blive opvarmet i mikroovnen.

En portion pasta på ca. 200 g dækkes med låg og opvarmes på 900 Watt mikrobølger i ca. 2 min.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her