Logo

Gratineret muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g muslinger, drænede fra dåse
1 stk æggehvide
1 tsk vand
½ dl rasp
1 tsk hakket persille
1 spsk smeltet smør
1 skive hakket bacon
salt
peber

Pisk ægget hvidt med vandet.
I en anden skål blandes rasp og persille.
Dyp muslingerne i æg, derefter i rasp og dryp dem med smeltet smør. Drys med hakket bacon.
Lægges på bagepapir og bag ved høj varme i 3-4 minutter til de er brune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her