Logo

Gratineret Mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1 mørbrad
rasp ca 250 gram
reven parmesan ca 75 gram
2 æg
salt og peber
olivenolie
evt friskhakkede krydderurter (fx timian, basilikum)

Mørbraden pudses af, vendes i de sammenpiskede æg o vendes til sidst i raspen, der er blandet medolie og krydderier.
Steg mørbraden hel på en hed pande (skrue ned, når mørbraden er brunet af) til den mærkes fast i kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her