Logo

Gratineret helt - Coregone gratinato

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 helt il 400 g
1 lille tomat
1 lille zucchine
2 spsk rasp
1 spsk reven Grana Padano (Parmesan)
1 bdt basilikum
250 g aubergine
50 g mascarpone
20 extra jomfruolivenolie
1 æg
 
Fileter helten og del i to og læg fileterne på en ovnplade.
Salt let og fordel små bitte tern af zucchine, sauteret kortvarigt i olivenolie med et drys salt.
Læg små bitte tomattern på, giv et skvæt olivenolie og drys med en anelse salt.
Bland rasp og Grana og drys over fileterne.
Skær auberginen i tern og bag dem ved 200° i ca. 10 minutter
Kør auberginetern, Mascarpone, olivenolie, æg og nogle blade basilikum samt lidt salt på foodprocessor til en homogen masse.
Fordel massen i små smurte forme og bag dem ca. 15 minutter ved 200°.
Blancher resten af basilikum, pres oversky­dende væske fra og og kør på blender med 100 g olivenolie samt 2 spsk Grana til en meget fin konsistens.
Bag fisken 5-6 minutter til overfladen er sprød og gylden.
Anret med basilikumsalsa og aubergine flan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her