Logo

Gratineret fisk med porre ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
100g frisk eller frosset fiskefilet
½ stk porrer
1 nip salt
Til gratinering:                   
½ spsk flydende margarine eller olie
¾ spsk hvedemel
½ dl fiskebouillon
½ dl letmælk
½ dl revet stærk mager ost (30+/17% fedt)
 
Skyl de friske fiskefileter eller skær den halvt optø­ede blokfrosne i 2 cm brede stykker.
Skær porren i tynde skiver og læg dem i bunden af et smurt ovnfast fad.
Læg fisken ovenpå og krydr med salt og evt. pe­ber.
Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200ºC i 5-10 minutter.
Smelt margarinen med hvedemelet, rør fiske­bouillonen og mælken i.
Kog saucen et par minut­ter under omrøring.
Rør halvdelen af den revne ost i og smag saucen til.
Hæld saucen over fisken og drys resten af osten over.
Gratiner retten ved 250ºC ca. 10 minutter.
Server hertil kogte kartofler eller kartoffelmos, kogte ris, nykogt broccoli.
Ser­ver en råkostsalat med brød som forret.
 
Næringsindhold i 1 portion råkostsalat, 1 skive brød med blød plantemargarine, 1 portion gratineret fisk, 2 dl kogt ris og 1 portion (875 g) nykogt broccoli
kJ 2320, kcal 550, fibre 9,3 g, fedt 15,7 g (25E%), mættet fedt 3,4 g, flerumættet fedt 7,3 g, P/S 2,1, kolesterol 58 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her