Logo

Gratinerede lammekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte lammekoteletter
salt og peber
1 fed hvidløg
3 spsk smør
2 spsk olie
1 hakket løg
gorgonzola

Tænd for ovnen på 225ºC.
Gnid koteletterne med knust hvidløg og drys med salt og peber.
Brun dem i smør og olie.
Steg dem 2-3 minutter på hver side ved svag varme.
Kom koteletterne i et fad.
Kog panden af med lidt vand og hæld det ved koteletterne.
Kom lidt løg på hver og til sidst en skive ost.

Gratinér i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her