Logo

Grønsagstærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder - revet
2 porrer i skiver
½ selleri - revet
et par kviste timian eller oregano - kan blandes
olie
salt og peber
3 æg
¼ l piskefløde
3 spsk majsmel
100 g revet emmentaler
salt

Grønsagerne svitses i olien uden at brune og smages til med salt og peber
Æggenerøres med piskefløde, majsmel og 50 g af osten
Smages til med salt
De svitsede grønsager lægges i en tærteform
Æggemassen hældes over
Resten af osten drysses på, og tærten bages ca. ½ time ved 200°C

Tips: grønsagstærten kan serveres som hovedret sammen med brød
eller bruges som tilbehør til kød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
71023-09-2010 20:03:13 madABC
Mange tak, Svanbjørg. Næste gang må du meget gerne sende os et billede af retten.
71123-09-2010 20:01:10 svanbjørg Manai
super lækker opskrift. Har lavet den flere gange.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her