Logo

Grønsagsbakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 kartofler
2 forårsløg
½ løg
250 g champignon
1 grøn peberfrugt
2 tomater
6-8 fed hvidløg
125 g hvidløgssmør
salt, peber, paprika
rosmarin, provencekrydderi, hvidløgspulver
2 små foliebakker
2 stykker alufolie
 
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Løg og forårsløg skæres i tynde skiver
Peberfrugt skæres i store tern
champignon renses og skæres i kvarte
Tomater skæres i kvarte eller halve
Smør kommes i bunden af foliebakkerne.
Derefter kartofler, løg og forårsløg.
Til sidst kommes hvidløgsfed, peberfrugt, champignon og tomater i.
Der drysses med krydderierne mellem lagene.
Når alt er i foliebakkerne, dækkes de med alufolie og sættes i en 200ºC varm ovn i ca. 1 time.
 
Tips: Fortvivl ikke hvis der er top på foliebakkerne inden de sættes i
ovnen. Det løber ikke over, da det hele falder sammen under bagningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her