Logo

Grønne asparges med vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønne asparges
Vagtelæg
Finthakkede forårsløg
Friskhakkede krydderurter såsom citronmelisse, kørvel, bredbladet persille
Dressing:
Koldpresset olivenolie
Dijonsennep
Akaciehonning
Salt og peber

Det nederste hårde stykke knækkes af de grønne asparges.
Aspargesene dampes i en sigte over kogende vand indtil de begynder at blive let bløde, men stadig med bid.
Vagtelæggene koges i 2-3 minutter, de køles af hvorefter de pilles og skæres i halve.

Dressingen røres sammen til en ensartet masse, tilsæt evt. lidt koldt vand hvis den bliver for cremet og tyk.
Hæld dressingen over de grønne asparges, pynt med vagtelæg og drys med krydderurter og de hakkede forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her