Logo

Grønlangkålsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
3 dl kærnemælk
150 g grønkål 
1 spsk olie
1 tsk salt 
400 g hvedemel
 
Grønkålsbladene skylles godt, og det groveste af ribberne fjernes.
Blancheres i nogle minutter, vrides fri for vand og hakkes.
Opløs gæren i kærnemælken, tilsæt den hakkede grønkål, olie, salt samt hvedemel. Dejen forhæver i ca. 20 min.
Brødene formes og efterhæver i ca. 20 min.
Pensles med vand og bages i en forvarmet ovn i 12-15 min. ved 225°C. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her