500 g grønkål riv stokkene fra
½-1 avocado
1 stilk bladselleri
½ rød peberfrugt
½ kop græskar kerner lagt iblød 2- 4 timer
½ kop solsikke kerner lagt i blød 2- 4 timer
½ dl koldpresset olivenolie
4 spsk rå æble cider eddike/citron saft fra 1 citron
½-1 spsk rå hjemmelavet sennep
1 spsk spidskommen
dild
salt
Det hele blendes.
Hvis du bruger en stavblender, så start med at blende kernerne og spidskommen sammen med olie og eddike.
Denne paté er perfekt til at komme i nori roulader eller wakame
dolmer.
Tips: Denne paté bliver man høj af ! Sikkert på grund af den store
koncentration af grønkål der indeholder kloryfyla eller hvad det nu
hedder. Det var faktisk en grønkålssalat til at starte med, men så blev
jeg træt af at tygge mig igennem al den grønkål, så jeg blendede
salaten sammen med nogle kerner.