Logo

Grøn risto med rejer - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 skalotteløg, hakkede
1 spsk olivenolie
350 g risottoris (arborio-ris)
1 liter grønsagsbouillon, kogende
2 bdt rucola, grofthakket
1 spsk basilikum
salt, friskkværnet peber
1 spsk citronskal, af usprøjtet citron
300 g store, pillede rejer
Tilbehør: 1 citron

Sauter løgene i smør under omrøring i et par minutter.
Bland risene ved og rør, så alle riskorn fedtes godt ind.
Tilsæt kogende bouillon, et par dl ad gangen, lad bouillonen koge mellem hver tilsætning.
Kog videre på denne måde, til risene er møre og bouillonen er brugt op.
Tilsæt evt. mere væske.
Vend rucolablade, citronskal samt rejer i retten, der varmes kort, smages til og serveres med skiver af citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her