Logo

Grøn karrypasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk korianderfrø
1 tsk kommen
1 tsk hel sort peber
8 friske grønne chilipebre, befriet for frø og hakkede
3 skalotteløg, hakkede
4 fed hvidløg, pressede
3 korianderrødder, hakkede
2.½ cm tykke galangal hakkede
2 stilke citrongræs hakkede
2 kaffir limeblade , hakkede
2 tsk rejepasta
2 spsk hakkede korianderblade

Varm en wok op, kom koriander og kommenfrø på, og varm det, til det begynder at dufte.
Stød eller blend koriander og kommen med peber i en morter eller lille blender.
Tilsæt resten af ingredienserne, og stød eller mix det til en blød pasta. Opbevar det i et lufttæt glas/syltetøjsglas i køleskabet i op til ca. 4 uger.
Denne opskrift giver ca. 8 spiseskefulde.

Bemærk:
Hvor stærk smagen bliver afhænger af chilien, der kan eventuelt spares lidt på den hvis det ikke ønskes for stærkt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her